Hanki tietokone asennetulla Linuxilla. Mistä?

Hanki tietokone Linuxilla

®LINUX-SAUNA @

Haluat tietokoneen Linuxilla. Et halua asentaa itse käyttöjärjestelmää. Haluat tukea vapaita vaihtoehtoja ja niitä edistäviä tahoja.

Vaikkakaan vielä ei voi kävellä lähimpään sittariin Linux-tietokone ostomielessä – voit tilata koneen tästä Linuxin kotimaasta (ja ulkomailta).

Moni yritys asentaa Linuxin kun kävelet Windows-läppärisi kanssa ovesta. Myös kotikäyntipalvelua on! Soita tästä Tampereen alueella PC-Räätälille.

  • Tampere

PC-Räätäli

0456567897 (myös whatsapp)
myynti@pc-raatali.fi

Koneet Kiertoon

0449821343
myynti@koneetkiertoon.fi

Cadman Data

0331220300
huolto@cadmandata.fi

 

  • Turku

DigiAura

0456544441
info@digiaura.fi

Tietokonekauppa

050 324 5672
myynti@tietokonekauppa.fi

  • Alavus

Aito

1. Lähetä sähköpostia; sovi Linux-asennuksesta.

2. Vie koneesi Postin pakettiautomaattiin.

3. Nouda Linux-asennettu tietokone pakettiautomaatista.

0400-690412 / Rami Kuni
aito@alavus.net

 

  • Pirkkala

Kimmo Kujansuu (paikallinen Linux-asiantuntija)

Tilaa- tai kysy Ubuntulla varuistetuista tietokoneista. Osta suoraan hänen Huuto.net kanavaltaan.

kimmo@kujansuu.net

YouTube

 

TUXEDO

Saksalainen Linux-tietokoneita valmistava yritys. Ubuntu-pohjainen Tuxedo OS on oletuksena joka koneessa sisältäen valmistajan itse räätälöidyn Linux-ytimen. YouTube: www.youtube.com/c/TUXEDOComputersYT

Slimbook

Espanjalainen yritys valmistaa ja myy omia Linux-tietokoneitaan. Päätuoteryhmä on nimenkin mukaisesti kannettavat. Löytyy kuitenkin koneita mini-pc:istä palvelimiin. Oma jakelu Slimbook OS.

Kubuntu Focus

Virallisesti brändättyjä Kubuntu-tietokoneita jotka ovat suunnitellut alusta pitäen toimimaan 100% Linuxilla. KDE Plasma on uudenaikainen, kaunis ja muokattav työpöytäalusta jonka tukevan pohjan takaa teollisestikin vaakiintunut Ubuntu® 22.04 LTS. Yrityksellä on ”Linux ensin” -vakaumus.

System76

Linux-maailman Apple? Valmistaa omalla Pop!_OS Linux-käyttöjärjestelmällä varustettuja tietokoneita. Oma laitetehdas. Koneet soveltuvat vaativaan ammattilais- ja pelikäyttöön. Tiimi on asialle erittäin omistautunut. YouTube: www.youtube.com/c/System76

Dell

Dell on yhteistyössä suurten ja vakiintuneiden Linux-tahojen kanssa: Red Hat, SUSE ja Canonical, ja useimmat heidän tietokoneensa tulevat näiden yhtiöiden Linux-käyttöjärjestelmillä; Fedora Linux / openSUSE / Ubuntu.

Starlabs

Kannettavia Linux-tietokoneita useilla Linux-käyttöjärjestelmillä: Ubuntu, elementaryOS, Linux Mint, Manjaro Linux, MX Linux tai Zorin OS. Heidän 1 vuoden takuunsa sallii jopa laitteen purkamisen, osien vaihtamisen, käyttöjärjestelmän versiopäivityksen asennuksen. Voit ylipäätään käyttää mitä tahansa käyttöjärjestelmää laiteohjelmisto mukaan lukien. Kaikki tämä säilyttää edelleen vuoden takuun.

Entroware

Entroware on erikoistunut toimittamaan Ubuntu Linux -pohjaisia ratkaisuja ja palveluja jotka kohtaavat asiakkaan tarpeiden kanssa.

Entroware on tuottanut Ubuntulla toimivia työpöytätietokoneita, kannettavia ja palvelinkoneita vuodesta 2014, käyttäen ainoastaan korkealaatuisia osia, niin laitteiston kuin ohjelmistojenkin suhteen.

Kaikki yhdessä eli ”all in 1” laitteita. Räätälöi alusta alkaen tietokoneesi omistautuneella tuella.

Juno

Inrego

Lenovo

Pine64

** Päivittyy jatkuvasti – lisää tulossa **

✍️@Kopimi / @SiinaHakala


®LINUX-SAUNA @