Hyötyohjelmat | Subtitld – Tekstitykset helposti videoon kuin videoon

Valtava osa videoista on englanninkielisiä. Entäpä sitten kiinaksi tai vaikkapa swahiliksi. Tilanne on sama umpikuja monille, vaikka maailma on monin tavoin yhdistyneempi kuin milloinkaan. Kielimuurit säilyvät haasteellisina edistyneimmillekin algoritmeille.

Suomensukuiset kohtaavat monimuotoisuuden johdosta automaattien kautta usein silkkaa puutaheinää. Kiristyskirjeiden suhteen taas suomen kieli toimii jopa siunauksellisena turvana.

Suora viskaus G00gle Translateen – italiasta ranskaksi – on eri tilanne kuin samasta lähteestä suomeksi. Tuloksena voi olla hilpeää epäkieltä jolle saamme hihitellä napsauttaessamme roskakoria.

Uusien kielten opiskelu kannattaa aina. Kaikilla ei kuitenkaan yksinkertaisesti ole moiseen kiinnostusta, aikaa tahi avuja.

Subtitld on toimivalla näkemyksellä rakennettu tekstitysohjelma. Muokkaa, selkiytä, käännä, juonna, tee kulttuuritekoja.

Subtitld lukee tekstitiedostomuotoja SRT, SSA, TTML, SBV, DFXP, VTT, XML, SCC ja SAMI. Vakiollisesti kirjoitetaan SRT-muotoon.

Lisää, poista, jaottele, uudelleenajoita, muuta kirjasinmuotoa. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo oivaltaa vaikkakin työkalujen kirjo on laaja.

Subtitld sisältää myös kokeiluvaiheessa olevan automaattisen puheesta tekstiksi – tarjoten usein ainakin POHJAN varsinaiselle työlle.

Subtitld on vapaa- ja ilmainen ohjelmisto.

==> https://snapcraft.io/subtitld
==> https://subtitld.jonata.org/
==> https://gitlab.com/jonata/subtitld

✍️@Kopimi


      

<= Etusivulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.